ΕXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ


extension βλεφαρίδας

Τα extensions βλεφαρίδων είναι η νέα τάση που ήρθε για να μείνει στον χώρο της ομορφιάς .Τι είναι όμως τα extensions βλεφαρίδων και πόσο ασφαλής είναι η τοποθέτηση τους για τα μάτια μας;

Η ανάγκη της γυναίκας για ένα έντονο βλέμμα με πλούσιες, μακριές και καμπυλωτές βλεφαρίδες δεν σταμάτησε ποτέ να υφίσταται από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Τα extensions βλεφαρίδων αποτελούν την νέα, βελτι


ωμένη και αποτελεσματική μέθοδο επιμήκυνσης και πύκνωσης των φυσικών βλεφαρίδων μέσω της επεξεργασίας μεμονωμένων βλεφαρίδων. Ο τεχνίτης/τρια θα πρέπει να καλύψει την κάθε φυσική βλεφαρίδα με μια τεχνητή βλεφαρίδα. Για την πραγματοποίηση της τοποθέτησης χρησιμοποιούνται ειδικές επαγγελματικές κόλλες που έχουν ως βάση την κυανοακρυλική ένωση και στεγνώνουν αμέσως μετά την τοποθέτηση των τεχνητών βλεφαρίδων.


Η διαδικασία τοποθέτησης όταν πραγματοποιείται απο καταρτισμένο ειδικό είναι ανώδυνη και δεν βλάπτει ούτε στο ελάχιστο τις φυσικές βλεφαρίδες .Οι τεχνητές βλεφαρίδες παραμένουν πάνω στις φυσικές έως ότου αυτές να πέσουν και ν’αρχίσουν να αναπτύσσονται και πάλι . Η επιμήκυνση ή η πύκνωση των βλεφαρίδων διαρκεί εως και ένα μήνα ανάλογως πάντα με τον ρυθμό που μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες τις εκάστοτε πελάτισσας. Για να διατηρηθεί ένα άψογο αποτέλεσμα προτείνουμε στην πελάτισσα να τις συμπληρώνει κάθε 3 με 4 εβδομάδες περίπου.

ΕXTENSIONS  ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Featured Posts
Recent Posts