Η Υπηρεσία Lash Lift

Η υπηρεσία Lash Lift που μπορεί να φέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σας!

Αν θέλετε όγκο στις βλεφαρίδες σας και περισσότερο μήκος χωρίς να αλλάξετε κάτι στη φυσιολογία τους το Lash Lift είναι αυτό που χρειάζεστε! Δεν χάνουν τη φυσικότητά τους γιατί η τεχνική εφαρμόζεται στις ήδη υπάρχουσες φυσικές σας βλεφαρίδες.

Προσφέρει έντονη καμπυλότητα στις φυσικές βλεφαρίδες και δημιουργείται ειδική βαφή αποκλειστικά για βλεφαρίδες.

βλεφαρίδες με Lash Lift

Η υπηρεσία διαρκεί περίπου 50 λεπτά και δεν έχει σχέση με τον τύπο της βλεφαρίδας σας. Αν είναι ίσιες ή καθοδικές ακόμα και αν δεν έχουν καθόλου κλίση το Lash Lift θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με φυσική καμπυλότητα.

Σε σχέση με τα Extension βλεφαρίδων;

Το Lash Lift φέρνει φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να μπαίνουν πρόσθετα στοιχεία όπως στο extension. Το φυσικό αυτό αποτέλεσμα έρχεται διότι η καμπυλότητα πραγματοποιείται από τη ρίζα της τρίχας και δίνει περισσότερο όγκο. Επίσης η ειδική βαφή κάνει το αποτέλεσμα πιο έντονο αλλά ταυτόχρονα με φυσικό τρόπο.

Διάρκεια και Διαδικασία του Lash Lift.

Η διάρκεια για μία τέτοια υπηρεσία είναι μεγάλης σημασίας. Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να χρειαζόμαστε επανάληψη σύντομα. Η διάρκειά του είναι από 6 έως και 8 εβδομάδες και στη συνέχεια μπορείτε να κλείσετε νέο ραντεβού για να κάνετε την ανανέωση.

Κατά τη διαδικασία της υπηρεσίας δεν υπάρχει κάτι το επώδυνο που θα σας ανησυχήσει. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία και υλικά και δεν θα έχετε καμία απολύτως ενόχληση στα μάτια. Η διάρκεια είναι περίπου 50 λεπτά και η τιμή της υπηρεσίας στα 42€.

Μετά την εφαρμογή θα πρέπει να μην έρθετε σε επαφή με έντονους υδρατμούς και πολύ επαφή με νερό.

Featured Posts
Recent Posts