Βίντεο Κομμωτήριο Manos Hair

Καταπολέμηση της Ψαλίδας & Θεραπεία Κερατίνης

Θεραπεία κερατίνης (χωρίς φορμαλδεΰδη) από 50 Ευρώ! Καταπολέμηση της ψαλίδας με το σύστημα SPLIT ENDER PRO 14 Eυρώ! (Δεν συμπεριλαμβάνεται το λούσιμο και το χτένισμα +7 ευρώ). Δείτε στο παρακάτω video τον τρόπο εφαρμογής και το άψογο αποτέλεσμα.

Θεραπεία Άμεσης Αντιμετώπισης της Ψαλίδας

Πείτε ΑΝΤΙΟ μια για πάντα στη ψαλίδα χάρη στη νέα θεραπεία Split - Ender PRO, που θα βρείτε στο κομμωτήριο μας Manos hair! Γνωρίστε τη νέα επαναστατική θεραπεία η οποία απομακρύνει μια για πάντα την ψαλίδα σε λίγα μόλις λεπτά χωρίς να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας μακριά μαλλιά.

Ισιωτική Μαλλιών με το σύστημα SteamPod

Θέλετε να έχετε ίσια και όμορφα μαλλιά; Η λύση είναι η τεχνολογία του Steampod της εταιρείας L'oreal. Στο κομμωτήριο Manos Hair μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αυτή σε προνομιακή τιμή και με χρόνο εφαρμογής μόνο 10 λεπτά.

Microblading Σχηματισμός φρυδιών

Η μέθοδος microblading για την δημιουργία τριχών φρυδιού είναι μια απάντηση στις κλασσικές μεθόδους μόνιμου και ιατρικού μακιγιάζ ,όπως και στο τατουάζ.

Η μέθοδος microblading δεν έχει σχέση με το τατουάζ. Aνήκει στη κατηγορία του μόνιμου μακιγιάζ (αλλά προσδιορίζεται ως ημιμόνιμο μακιγιάζ) .Η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική όπως και τα αποτελέσματα σε σχέση με αυτά της μόνιμης χρώσης. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο δημιουργούμε ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα και έτσι διαφοροποιούμαστε απο αυτό που ονομάζουμε ¨μόνιμος χρωματισμός¨. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε οτι η μέθοδος μας δεν απαιτεί να αφαιρέσουμε τις φυσικές τρίχες-το αντίθετο- τις σχηματίζουμε μια προς μια μέχρι να πετύχουμε ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα για τα φρύδια σας.

Η διαδικασία απευθύνεται κυρίως στις πελάτισσες που θέλουν ένα φυσικό αποτέλεσμα .Πρέπει επίσης να αναφέρουμε οτι οι δικές σας φυσικές τρίχες συνεχίζουν να μεγαλώνουν κανονικά.Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που είναι αδύνατον να καταλάβει κάποιος ότι οι τρίχες έχουν δημιουργηθεί και δεν είναι οι φυσικές σας! Δείτε περισσότερα για το microblading εδώ >>

Θεραπευτικό Χτένισμα Steam Styler

Βιώστε την επανάσταση στο θεραπευτικό χτένισμα. Το θεραπευτικό χτένισμα με την δύναμη του ατμού και υδρολυμένη κερατίνη θα σας δώσει μοναδικό ίσιωμα που παρόμοιό του δεν έχετε δεί. Οι πλάκες με την τεχνολογία ιονισμού προστατεύουν τα φυσικά συστατικά της τρίχας και προστατεύουν τα μαλλιά ενώ επιδρά η υδρολυμμένη κερατίνη υψηλής περιεκτικότητας. Τα μαλλιά γεμίζουν με υψηλής ποιότητας κερατίνης και επιτυγχάνεται η υγεία και η θρέψη τους.